Нашата цел е едноставна

Поврзете одлични работни места и неверојатни кандидати

Почни

Нашиот тим

Ardiana Pira

извршен директор

Vincent

CTO

Andreea

Водечки регрутер

Crina

Регрутер

Veronika

Регрутер

Lumi

Претставник за продажба

Diana

Регрутер

Geanina

Регрутер

Сакате да работите со нас?

Придружете ни се сега!